Sammanstöt

Efter sju månader i missionsområdet så kom då dagen D för några dagar sen, Sammanstöt med kamelspindel! För er som inte vet vilken "charmerande" liten rackare som det är så tipsas om sidan http://www.camelspiders.net för lite förkovring. Det här var ett rätt så litet exemplar, "bara" 10 cm ungefär. Vi satt i allsköns ro på den tyska mässen då jag plötsligt i högra ögonvrån såg någonting röra sig. Elak liten sak som inte drog sig för att vända sig om och göra ett utfall då vi kom för nära, första gången jag sett sju beväpnade personerbacka tre steg för en spindel ;)

Annars så är allt verkligen på upploppet här. Sista patrulelrna avklarade och det mesta av vården genomförd. Nu väntar jag mest på att få åka hem! Ska bli skönt! För ett par veckor sen så kände jag att jag skulle kunna stanna kvar ett tag till men nu har jag blivit så inställd på att åka.

Det blev inget specialistofficer, försvaret ställde in den utbildningsgrenen för i år. Vet inte riktigt hur jag ska känna inför det, gjorde ju mina val enklare på ett sätt...

Värmen fortsätter, 38 grader i skuggan i går!

/Ulven  

Kommentarer
Postat av: Emma

Fy fasen, vilken otäck liten grej! Burr..

Knappt en vecka kvar då, blir kul att ses igen :)
kram!

2008-05-09 @ 13:32:13
Postat av: anna

trist att det inte blir ngt specialistofficerigt för dig :(

2008-05-12 @ 08:26:13
URL: http://anna.pirateboy.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0